A Magyar EMDR Intézet 2017-ben jött létre azzal a céllal, hogy szorosan együttműködve a Magyar EMDR Egyesülettel segítse Magyarországon az EMDR terápia elterjedését és a pszchiotraumatológiai képzések minél szélesebb szakmai körnek való elterjesztését.

A Magyar EMDR Intézet Magyarországon egyedüliként jogosult az EMDR Institute, és az európai EMDR Egyesület által elismert EMDR képzés lebonyolítására. Képzéseinket dr. Havelka Judit akreditált EMDR Institute és EMDR Europe EMDR Europe, tréner, kiképző szupervizor, klinikus szakpszichológus tartja.

Az EMDR Intézet által szervezett képzési folyamatba tartozik az első és a második szintű EMDR alap-tréning és a két szint között tartandó, valamint a második szint utáni 10-10 kiképző szupervíziós óra, melyet kiképző szupervízoraink, Dr. Havelka Judit és Dr. Bíró Erzsébet tartanak. A képzés a “practitioner” ( EMDR terapeuta) cím megszerzésével lezáródik.

A képzési folyamat részletesen az EMDR egyesület honlapján található.

A Magyar EMDR Intézet a képzés szakmai tartalmáért annak lebonyolításáért felel, a részvétel feltételeit minden esetben a Magyar EMDR Egyesület határozza meg az Európai EMDR Szervezettel együttműködve.

Magyar EMDR Egyesület képzési feltételei